joi, 10 septembrie 2015

Vrem mai mult si mai mult !




Da! Aud des in jurul meu acest lucru ''vreau mai mult '' si de putine ori ''stiu ca pot mai mult'' , ne folosim de cuvinte mari mult prea mari in comparatie cu puterea noastra de a avea si vrea totul.
Ma uit in jur si vad doar oameni care se bucura si se multumesc de cele mai multe ori doar cu acel 1 % din cei 100% la care putem tinde si chiar sa ajungem .
Cum? Luptand , crezand in noi insine findca doar asa vom reusi pentru ca in interiorul nostru zace putere, ambitie, orgoliu trebuie doar sa apelam la ceea ce sufletul si mintea ne ofera toate astea inseamna putere !!
Da, e normal sa dorim pentru noi TOT , dar m-as bucura ca lucrurile materiale sa nu fie o prioritate in viata noastra a tuturor . Ma sperie ca vrem putere financiara, proprietati, bijuterii, ceasuri, masini, lux si avem mai putin dorinta de a oferii bine si iubire altora si sufletului nostru in primul rand.
Cred ca viata ma ajutat cu bunele si rele pe care mi le-a oferit sa inteleg ca viata e mult mai mult de atat , ca cei ce o percep in lucruri materiale nu traiesc.
Eu vreau sa-mi imbogatesc mai degraba trupul cu senzatii, inima cu impulsuri,spiritul de principii si sufletul de iubire .



Chiva Beatrice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu